DA LI ĆE GA SADA ZVATI TOM KRUZER? Slavni glumac iznajmio dva norveška broda, sindikat ima primedbe

Slavni glumac je za potrebe snimanja "Nemoguće misije 7" čitavu ekipu smestio na iznajmljene kruzere, kako bi mogućnost zaraze sveo na nulu. Ali, tamošnji sindikat tvrdi da članovi posade nisu dovoljno plaćeni po norveškim standardima

Wanted/Profimedia Kako snimiti film? Za početak, iznajmite dva prekookeanska broda...

Norveška brodarska kompanija "Hurtigruten" potvrdila je da je Tomu Kruzu iznajmila dva velika prekookeanska broda za potrebe snimanja sedmog nastavka akcione sage "Nemoguća misija". Plovila su, prema saopštenju, izdali na mesec dana, od kraja avgusta, do kraja septembra. Čitava ova akcija sprovedena je da bi se na kruzere smestila ekipa filma, kako se ne bi zarazila virusom covid-19, jer su hotelski kapaciteti u ovom delu zemlje nedovoljni.

Norveška vlada je članove posade brodova izuzela iz karantinskih mera, a FIlmski institut ove države investirao je oko pet miliona dolara u film. 

Ipak, ne ide baš sve tako glatko. Dva sindikata prijavila su policiji kompaniju "Hurtigruten" zato što svoje radnike, konkretno dva Filipinca, plaćaju manje nego što nalaže zakonski minimum ove skandinavske zemlje.

Ostaje da se vidi da li će taj problem rešiti Tom Kruz.

Sedmi nastavak "Nemoguće misije" počeo je da se snima u Italiji, nakratko se preselio u Britaniju, a onda otputovao za Norvešku.

Premijera je predviđena za novembar 2021. godine. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1