Iako danas mnogi smatraju da je "čuvanje" za brak vrlo staromodna opcija. Ipak, neki poznati parovi su se toga pridržavali i svoju nevinost izgubili tek tokom prve bračne noći.

Pogledajte u nastavku koje slavne ličnosti nisu stupale u odnose dok se nisu venčali...

Adrijana Lima i Marko Jarić

Adrijana Lima i Marko Jaric navodno nisu imali odnose pre braka
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Adrijana Lima je jednom prilikom izjavila da momak koji je sa njom u vezi mora da poštuje njenu odluku.

- Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele - rekla je slavna manekenka u jednom intervjuu 2006. godine.

U to vreme, Adrijana je bila u vezi sa košarkašem Markom Jarićem, za kojeg se i udala tri godine kasnije. Lima danas ima novog dečka, nedavno je rodila sina, a u braku sa Markom dobila je dve ćerke - Valentinu i Sijenu.Džesika Simpson i Nik Lašej

Dzesika Simpson i Nik Lašej takođe nisu stupali u odnose
Profimedia 

- Nevinost može da bude kul i seksi - izjavila je Džesika Simpson za magazin "People" 2000. godine.

Iako je tada bila u vezi sa Nikom Lašejem, pevačicin dečko priznao je da nije lako poštovati njenu odluku do prve bračne noći, ali da će to učiniti. Venčanje se dogodilo 2002. a nakon četiri godine slavni par pokrenuo je odluku o razvodu.

Lisa Kudrou i Majkl Stern

Lisa Kudrou se čuvala za muškarca sojih snova
Shutterstock 

Slavna glumica je otkrila da joj je bila želja da se "čuva" za muškarca o kojem je maštala.

- Ne znam da li biste mogli da me opišete kao suzdržanu, ali ja sam razumela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htela da zaslužim muškarca o kojem sam sanjala - rekla je glumica koja se za Majkla Sterna udala kada je imala 31. godinu.

- Kada smo se venčali, znali smo da ne obećavamo večnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umesto toga, obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu - rekla je Lisa.

Miranda Ker i Ivan Špigel

Miranda Ker navodno tek u braku je imala odnose
Profimedia 

- Ivan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smemo, čekamo - rekla je australijska manekenka.

U tome ju je podržao sadašnji suprug Ivan Špigel sa kojim se venčala 2017. godine. Par je ubrzo nakon toga saopštio da očekuje prinovu.

Sijara i Rasel Vilson

Sijara i Rasel nisu stupali u odnse dok se nisu venčali
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu - otkrila je američka pevačica.

Nakon nekoliko meseci veze, Sijara i Rasel obećali su jednom drugom da neće imati seksualne odnose pre braka. Venčali su se 2016. godine, a naredne godine postali su roditelji devojčice Siene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!