Ljubav, koja se obnovila nakon 20 godina, ne prestaje da intrigira javnost. Dok se svaki njihov pokret striktno prati, čini se da Džej Lo i Ben Aflek uživaju u svojoj romansi.

Ipak, ako je suditi po uporednom horoskopu ovog holivudskog para, nije sve kako izgleda.

Naime, latino diva je tri godine starija od Bena, što i nije tako čudno, s obzirom da je poznato da je oduvek volela mlađe muškarce. Njihova veza trajala je od 2002. do 2004. godine, a iako su oboje rođeni u znaku Lava, ova veza ne može da opstane ni sada, navodi stranica "www.astro-tip.com".

Kada je reč o životnoj podršci, zvezde im nisu naklonjene. Između Dženifer i Bena ne postoji razumevanje i to je problem koji će u njihovom odnosu konstatno biti prisutan.

Dzenifer Lopez i Ben Aflek
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Imaju teško rešive sukobe. Ne treba da dozvole da početni simptomi i nesuglasice ostanu zapostavljeni i da tenzije nastave da rastu. Ako dođe do polarizacije stavova i usmeravanje na sopstvene ciljeve, konflikt ulazi u fazu kada komunikacija i pomirenje postaju nemogući. Nemaju dovoljnu uzajamnu podršku. Ta činjenica pogoršava odnos između Džej Lo i Bena Afleka. Ipak, oni imaju puno pokazatelja međusobne privlačnosti.

Komunikacija između njih je loša i to prilično ugrožava njihov odnos. Potrebno je da rade na rešavanju tekućih problema i da poboljšaju lične komunikativne veštine. Uzajamna seksualna "hemija" je dobra i seksualni život je odličan. Savet je da nikada međusobno ne prekidaju istraživanja, a s vremena na vreme da unesu nešto novo - navodi "www.astro-tip.com".

Prema ovoj astrološkoj prognozi, Dženifer Lopez je konfliktna, dominantnija i više ugrožava ovaj odnos, dok je Ben Aflek tolerantniji i skloniji popuštanju. Ipak, niko od ovog popularnog dvojca ne spasava odnos kada je kriza u pitanju.

- Ovde se radi o stalnom konfliktu koji polako uništava odnos. Potrebno je da se radi na prevazilaženju razlika, nesuglasica, različitih potreba, želja, prioriteta i na rešavanju manjka resursa. Problemi mogu biti: neopraštanje, neulaganje truda u odnos, otuđenost, povlačenje i ćutanje - ističe "www.astro-tip.com".

Dzenifer Lopez i Ben Aflek
Johnny Dalla Libera / SGP / Profimedia 

Dobre osobine ovog para:

- Postoji magnetna privlačnost među njima i pokazatelji za postojanje odličnog seksualnog slaganja. Ipak, to samo oni znaju, ali uzajamna hemija po astrološkim pokazateljima postoji (Sunce i Mesec dupli aspekt).

Loše osobine ovog para:

- Rečenica "Nema pokazatelja podrške i razumevanja među njima", pokazuje da veza ne može da bude dugoročna. Loša komunikacija potvrđuje loše dugoročne perspektive. Dženifer Lopez je mnogo jača ličnost i ona verovatno nosi vezu, ranije je bila nezadovoljna, a onda verovatno i odlučila da prekine.

- Ovo je tipičan primer prolazne veze, gde se par jedino slaže u seksu. Kada svi mi, ne bi znali ishod ove veze, moj završni komentar bi bio: veza nema perspektivu.

dzej lo i ben, paparaco
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia