Milan Marić trenutno je jedan od najpopularnijih mladih glumaca, a kako je njegova karijera u usponu, fokusiran je isključivo na nju i nerado govori o svom privatnom životu.

Iako je često isticao kako je snažna individua, jedna osoba je nezaobilazna po pitanju saveta za donošenje važnih odluka u životu i karijeri.

Najvažnija žena u Marićevom životu i njegov oslonac, jeste Gordana, njegova majka. Ona se retko pojavljuje u javnosti, a svojevremeno je gostovala u jednoj emisiji i otkrila da li se meša u izbora svog sina, te i kakav je on privatno.

- Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća - rekla je majka Milana Marića, za "Kurir".

mama milana marica
Kurir/ Damir Dervišagić 

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela vest da je glumac u vezi sa 19 godina starijom Jelenom Pavlović, bivšim direktorkom jedne ugledne firme.

Prema pisanju medija njih dvoje su u zajedno već dve i po godine, a navodno žive zajedno. Jelena je zbog njega ostavila porodicu, a Milana često viđaju da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve.

Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

Youtube Jelena Pavlović