Američki glumac Stiv Bušemi pre dve godine je ostao bez supruge Džo Anders s kojom je u braku proveo 22 godine, ali čini se da je ovih dana pronašao novu sreću u ljubavi.

Paparaci su 63-godišnjeg Stiva snimili s mlađom tajanstvenom ženom u šetnji Menhetnom, a oboje se izgledali srećno i zaljubljeno držeći se za ruke.

Stiv i Džo u braku su bili od 1987. do 2019. godine, a upoznali su se u Njujorku 1983. godine gde su živeli kao susedi. 1990. godine dobili su sina Lusijana, ali njihova je sreća prekinuta 2015. godine kada je Džo dijagnostikovan rak, od kog je preminula četiri godine kasnije.

stiv busemi
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O gubitku supruge nikada nije voleo da javno priča, ali u intervjuu za GQ otkrio je kako se osećao u najtežim trenucima.

 "Bol je bila najteža stvar. Ljudima koji kroz to prolaze je bolno, jednostavno ne možete to da izbegnete", izjavio je Stiv.

Nakon smrti supruge utehu je našao i u poslu, pa je zadržao glavnu ulogu u humorističnoj seriji "Miracle Workers" u kojoj glumi s Danijelom Redklifom, a pozajmio je i glas u poslednjem nastavku aninimarnog filma "Hotel Transylvania".

stiv busemi
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia