Holivudska glumica Šeron Stoun pojavila se u društvu princa Alberta od Monaka na dobrotvornoj projekciji novog filma o Džejmsu Bondu "No Time To Die" u Monte Karlu, što je izazvalo veliko zanimanje svetske javnosti i medija.

60-godišnji princ i 63-godišnja glumica pozirali su dobro raspoloženi okupljenim fotografima i razmenjivali su poljupce u obraze, a mnogi su komentirali kako ih Šeron neodoljivo podseća na Albertovu suprugu, princezu Šarlin koja je navodno pre nekoliko meseci pobegla od njega u Južnu Afriku.

Tamo se oporavlja od infekcije uha, nosa i grla, ali kruže sve glasnija šuškanja kako je pobegla iz lošeg braka u koji nije svojevoljno ni ušla.

seron stoun i princ albert
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

A nakon izlaska s Albertom, u javnost su procurile Šeronine fotografije u opuštenom izdanju, nastale u trenutku kada su ju paparaci uhvatili dok se s prijateljima opuštala na jednom od glisera u luci i pritom nije nosila šminku na licu.

seron stoun
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumica kojoj se inače dive zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, sada je izazvala čuđenje jer razlika od onih iz stvarnosti je i više nego očita.

Šeron inače na Instagramu objavljuje fotografije kojima se hvali impresivnom formom i to one na kojima pozira u kupaćem kostimu, zbog kojih joj mnogi zavide na mladolikom izgledu, ali sada to ipak ostaje u senci najnovijih paparaco fotografija.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Šeron Stoun i dalje živi život punim plućima...