Ćerka supermodela Sindi Kraford, 20-godišnja Kaja Gerber, krenula je maminim stopama i već se nametnula kao poznato manekensko ime, a krenula je i u osvajanje Holivuda.

Nakon što je u seriji "American Horror Story" glumila lik Rubi Mek Denijel, u novoj sezoni se vratila kao studentkinja Kendal Kar koja se upušta u strastvenu vezu sa svojim profesorom.

Kaja se već u prvoj epizodi desete sezone popularne serije koja nosi podnaslov "Death Valley" skinula do kraja i snimila vruće scene vođenja ljubavi o kojima se ne prestaje da se priča.

Youtube kaja gerber scena iz serije

Top tema su i scene koje je snimala u pustinji u minijaturnom crnom bikiniju u kojem je pokazala svoje vitko telo i već je jasno da je pred njom blistava karijera, kako na pisti, tako i u glumačkim vodama.

kaja gerber u seriji american horror story
Youtube 

Otkako je uplovila u glumačke vode, bacila je oko na glumca serije "Euforija" s kojim je u skladnoj vezi. A iako su mnogi mislili, nakon što je potvrdila vezu sa glumcem, da ga skriva od javnosti, Kaja i Džejkob Elrodi su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu povodom gala večere u Los Anđelesu.

Mladu manekenku su povezivali i s kolegincom Karom Delevinj s kojom je nekoliko puta razmenjivala nježnosti u javnosti, a znale su i da objavljivuju su zajedničke izazovne fotografije na društvenim mrežama.