Glumica Rebel Vilson (41) tokom prošle godine izgubila je neverovatnih 30 kilograma, a svoju transformaciju, na kojoj je naporno radila, redovno je delila na društvenim mrežama.

Kilogrami se s nje i dalje tope, a fanovi se ne mogu da prestanu da se oduševljavaju koliko se promenila. Čuđenje je sada izazvala i slikom na kojoj pozira u pripijenom crvenom kupaćem kostimu, koji je za fotkanje otkopčala gotovo do pupka.

"Nikad nije kasno da poradite na sebi i poboljšate svoje zdravlje, srce, sreću, harmoniju. Podrška svima koji se ove nedelje trude da budu malo bolji. Trud se uvek isplati", poručila je Rebel uz fotku koju je objavila na svom Instagramu, a usledila je lavina reakcija na račun njenog izgleda.

"Ti si takva inspiracija, lepa spolja i iznutra", "Izgledaš neverovatno", "Svaka čast", "Predivna si, hvala ti što nas sve motivišeš", samo su neki od komplimenata koje je dobila, a fotka je skupila i preko pola miliona lajkova.

Simpatična Australijanka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvezda", "Deveruše" i "Kako biti solo", još se u novembru prošle godine pohvalila da je težinu svela na željenih 75 kilograma, ali fanovi su uvereni da je od tada još smršala.

Njen trener otkrio je kako tajna njene neverovatne transformacije leži u tome što je od vežbanja uspela da napravi zabavu.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte glumičine slike pre i nakon što je smršala, pa se sami uverite koliko se promenila:

Profimedia, Instagram, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad