Poslednji film o Džejmsu Bondu sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi najzad je doživeo svetsku premijeru u Londonu, 18 meseci kasnije nego što je planirano, zbog pandemije koja je zaustavila sve grane života.

Film „No Time To Die“ (Nije vreme za umiranje) je Krejgov peti Bond.

On je za radio BBC 5 na crvenom tepihu rekao da je ova uloga bila „neverovatno važna za kinematografiju i istoriju, i teret toga je bio neko vreme na mojim plećima“, a ovo je svakako bilo posebno veče za njega obzirom da se zvanično oprostio od uloge Džejms Bonda.

„Imao sam neverovatnu sreću“, dodao je.

danijel krejg kao dzejms bond
Profimedia 

Pored toga, dodao je da i pre godinu dana nije mogao da zamisli da će doći do premijere, i da sada oseća ogromno olakšanje što je u Rojal Albert holu u Londonu, gde je premijera održana.

Iako smo glumca navikli da viđamo u tamnim odelima, na crvenom se tepihu se pojavio u ružičastom sakou, koji je uskladio s crnim pantalonama i leptirom mašnom i belom košuljom.

Glumac je imao prilike da se sretne sa razgovara sa princom Vilijamom i vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton koja je ponela haljinu koja je iznenadile mnoge iz razloga što krši mnogobrojne protokole kraljevske porodice.

danijel krejg i princ vilijam
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Nakon premijere, paparaci su fotografisali Krejga kako napušta događaj zajedno sa svojom ćerkom Elom Loudon koju je dobio i braku sa bivšom suprugom Fionom Ludon. Ona se odlučila za ležerno, elegantno sjajno crno odelo i krem svilenu košulju.

danijel krejg sa cerkom
WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako ona izgleda van crvenog tepiha pogledajte u galeriji:

Instagram Ćerka Danijela Krejga

Producentkinja Barbara Brokoli rekla je da neće početi da razmišljaju o Krejgovoj zameni do sledeće godine.