Viktorija De Angelis, basistkinja benda Maneskin koji je pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji, ima tek 21 godinu, ali i vrlo jasne ideje o tome što želi da bude i ko je zapravo ona.

Tako je na njihovom zadnjem nastupu potpuno ukrala šou, kada je na bini ostala samo u toplesu, zbog čega je čak i Damiano pao u drugi plan. Sada se ponovo našla u centru pažnje, kada su je italijanski paparaci uslikali sa devojkom.

Prve fotografije Viktorije i njene navodne devojke objavljene su u tamošnjem časopisu "Diva e Donna" i prikazuju mladu basistkinju koja se grli s devojkom na skuteru u Rimu.

viktorija de angelis
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Fotografije su digle puno prašine i skrenule pažnju na ovu prirodnu lepoticu. Sada su sve oči uprte u nju, a ne više u frontmena benda Damiana Davida za kojim su žene širom sveta potpuno poludele.

Ko je mlada devojka s kojom se Viktorija grli, zasad nije poznato, ali sudeći po poljupcima i zagrljajima, njihova ljubav je itekako čvrsta, pa nije isključena mogućnost da će je Viktorija uskoro predstaviti publici, kao i njen kolega Damiano kada je otkrio da je njegova devojka Đorđa Soreli.

De Angelis je, inače, odmalena bila svesna svoje seksualnosti.

Instagram Viktorija De Angelis

"Već sa šest godina nisam mogla da tolerišem razliku između muškog i ženskog. Uvek sam imala jasne stavove o tome šta sam i ko sam. Odbijala sam stvari koje su tipično definirane za decu i svi su me ismevali kad bih igrala fudbal, nosila samo panralone i odbijala da oblačim suknje.

Kada sam prvi put osetila privlačnost prema devojci, bila sam pomalo zbunjena, jer nisam imala hrabrosti da pređem ograničenja koja su nam nametnuta u društvu. Međutim, kad sam pobedila početnu nesigurnost, počela sam da živim svoju seksualnost na prirodan i slobodan način", otkrila je Viktorija De Angelis u intervjuu za Vanity Fair.

maneskin
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia