Novi muzej Američke filmske akademije u Holivudu je otvoren, a događaju je prisustvovala i popularna "bivša srpska snajka" Adrijana Lima.

Uoči otvaranja, na gala veče upriličile su najveće filmske zvezde koje trenutno predvode industriju koju će muzej slaviti. Od reditelja i producenata preko brojnih glumaca pa sve do muzičara i drugih javnih ličnosti.

adrijana lima sa deckom
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

Adrijana Lim je došla u pratnji svog dečka, mladog glumca i producenta koji se predstavlja kao Andre El treći. Njih dvoje su sve vreme bili zajedno, držeći se za ruke.

Ono što je podiglo najveću prašinu jeste opis koji je bivša supruga Marka Jarića stavila ispod fotografije sa dečkom Andreom:

- Istorijska noć za Akademiju filmskih slika. I mi smo nagrađeni jednom. Materijal za muža je Andre L treći- napisala je Lima koja je nastavila da nabraja autore fotografije, kao i ko je bio zadružen za njenu frizuru, šminku i haljinu.

Da li je ovo samo Adrijanino umeće da zaintrigira javnost i tako navede sve da posumnjaju da se već udala ili je reč o planiranju budućnosti sa Andreom, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Adrijana Lima iza sebe ima jedan brak i mnogo ljubavnih veza. Nadimak "srpska snajka" dobila je još dok je bila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem sa kojim ima dve ćerke. Od razvoda sa njim nije preterano pričala o svom ljubavnom životu, a sa novim dečkom Andre Lemersom, kog je prvi put predstavila javnosti na Filmskom festivalu u Veneciji, uživa u ljubavi još od maja meseca.