Mlada manekenka Kaja Gerber ovoga vikenda crvenim tepihom gala večere u Los Anđelesu prošetala je sa svojim dečkom, glumcem Džejkobom Elrodijem.

20-godišnja Kaja i 24-godišnjiDžejkob bili su sjajno raspoloženi dok su pozirali fotografima, a ovo je ujedno i prvi put da su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Kako je njena slavna majka Sindi Kraford već nekoliko puta dala do znanja da je Kaja njena dostojna naslednica, mlada manekenka ni ovoga puta nas nije razočarala.

Na sebi je imala pripijenubež šljokišastu haljinu, a elegantnu kombinaciju upotpunila je cipelama na visoku potpeticu i jednostavnim nakitom.

kaja gerber i dzejkob elordi
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kaja inače već odavno pleni pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a otkako je potvrdila da da je u vezi sa zvezdom serije "Euforija", činilo se kako ga skriva od javnosti.

Nakon godinu dana otkako se počelo šuškati da su zajedno, Džejkob i Kaja su napokon odlučili da se zajedno pojave na službenom događanju.

DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia, Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia Kaja i Džejkob

Pre glumca, Kaja je bila u vezi sa problematičnim komičara Pitom Dejvidsonom, što se njenim roditeljima to nije svidjelo, dok je Džejkob bio u vezi s glumicom Zendajom, a pre nje s koleginicom Džoi King.

Mladu manekenku su povezivali i s kolegincom Karom Delevinj s kojom je nekoliko puta razmenjivala nježnosti u javnosti, a znale su i da objavljivuju su zajedničke izazovne fotografije na društvenim mrežama.