Američka glumica Anđelina Džoli snimljena je tokom izlaska na večeru s muzičarem The Weekndom u jedan poznati restoran u Santa Monici, samo nekoliko meseci nakon što su počela šuškanja o njihovoj ljubavnoj romansi, koju još uvek nisu službeno potvrdili.

Međutim, zvanična potvrda nekada i nije potrebna, kao što je to slučaj i ovde jer su 46-godišnja Anđelina i 31-godišnji The Weeknd sve češće u zajedno, a u privatnom delu restorana zadržali su se dva sata kako ih niko ne bi ometao. Iako su stigli razdvojeno, restoran su ipak napustili zajedno i tako se automobilom odvezli do njegove vile na Bel-Air-u, što su sve snimili paparaci koji su ih čekali ispred ulaza.

andjelina dzoli i the weeknd
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

The Weeknd, inače pravog imena Abel Makonen Tesfaje, i Anđelina prvi put su viđeni zajedno u javnosti u Los Anđelesu krajem juna ove godine, kada su se takođe našli u Santa Monici, ali je tada nakon sastanka svako otišao svojoj kući.

Bilo je to iznenađenje za mnoge jer do sad se nije znalo da ih povezuje bilo kakvo prijateljstvo i odmah su se pojavile glasine da između njih postoji i nešto više od toga.

andjelina dzoli i the weeknd
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zanimljiva stvar je i da ju je muzičar spomenuo u jednoj od svojih pesama i upoređivao je sa svojom bivšom devojkom Selenom Gomez. Ipak, ni tu zanimljivostima nije kraj jer su i Selenu još 2016. godine povezivali s Anđelininim bivšim suprugom Brad Pitom, i to dok su još bili u braku, nakon čega je The Weeknd objavio pesmu "Party Monster" u kojoj ih obe spominje i upoređuje njihove usne.

weeknd
Profimedia 

Anđelinu su nedavno povezivali s njenim bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegovog stana, i to sve dok brakorazvodna parnica s Bredom još uvek nije bila službeno okončana.