Sinoć se u Parizu održao festival "Global Citizen Live" na kojem su nastupili brojni poznati muziča ari poput Eltona Džona, Black Eyed Peasa, Dodže Ket i Eda Širana, međutim svu pažnju ukrali su članovi benda Maneskin. I to s razlogom!

Ovogodišnji pobenici Evrovizjie ponovno su oduševili nastupom. Frontmen banda Damiano David podigao je atmosferu u svom stilu, nastupajući bez majice, s crnom kožnom ogrlicom u S&M stilu.

damiano david
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia damiano david

Pre svega na scenu je izašao u crnoj kratkoj bundi, međutim ubrzo ju je skinuo, te je ostao samo u belim bermudama, dok je gornji deo njegovog golog tela krasila neobična kožna ogrlica.

Måneskin
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, zvezda nastupa bila je basistkinja benda - Viktorija koja je na scenu izašla u roze bundi koju je tokom nastupa skinula otkrivši gole grudi s crnim flasterima preko bradavica, a publika je ostala oduševljena.

Podsetimo, članovi benda Maneskin često iznenađuju provokativnim objavama na društvenim mrežama, a nedavno su objavili i spot za pesmu 'I wanna be your slave' u kojem poziraju u donjem rublju, koriste sado-mazo opremu i dodiruju se jezicima. Kako je Viktorija izgledala tokom koncerta i zašto o njenom izgledu bruji svet, pogledajte u galeriji u nastavku teksta;

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Måneskin

Podsetimo, nedavno je srpek fanove popularne italijanske grupe obradovala vest da će Damiano David sa ekipom nastupiti naredne godine u Beogradu. 

Damiano David i njegov bend održaće koncert u Beogradu, a ovu informaciju potvrdio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je istakao da je na inicijativu velikog broja mlađih pratilaca na društvenoj mreži “TikTok” kontaktirao poznati bend sa molbom da održe koncert u našoj prestonici.

Vesić je naveo da su u toku pregovori sa poznatim bendom oko potpisivanja ugovora i datuma kada će se održati koncert, ali da bi trebalo da se održi u februaru ili martu na Beogradskom sajmu.