Manekenka i glumica Ava Sambora (23) ćerka je slavne glumice Heder Loklir i rokera Ričija Sambore, a već odavno je dala do znanja da što se karijere tiče planira krenuti majčinim stopama.

Ava se već do sada pojavila u nekoliko filmova, doduše imala je samo manje uloge, a pozirala je i za nekoliko linija. Manekenka se može pohvaliti prirodnom lepotom koju je pokupila od roditelja, a brojni njeni fanovi na Instagramu se ne mogu dogovoriti liči li više na majku ili oca.

I dok njena majka Heder pokušava već godinama da krene pravim putem, čini se da to Avi nije nikada bio problem. Ava je završila Srednju školu Viewpoint u Kalabasasu 2015. godine pre nego je upisala Loyola Marymount u Los Angelesu.

Ava i Heder su kroz čitav život velika podrška jedna drugoj, a Ava je uz majku bila i tokom borbe s teškom zavisnošću od alkohola i droge. Loklir je poslednjih nekoliko godina punila novine svojim problemima s alkoholom i nasiljem, ali i operacijama koje su je učinile neprepoznatljivom. 

Nalazila se na listama najlepših žena, ali danas je samo senka lepotice kakva je bila zbog svojih zavisnosti i plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

Heder, koja ovih dana slavi rođendan, pre nekoliko dana je otkrila kako se vraća na posao te će se pojaviti u jednom filmu, a priznala je da joj je sve to bilo izazovno jer četiri godine nije glumila.

Sa svojim bivšim suprugom, Ričijem Samborom ima burnu prošlost, ali zbog svoje ćerke su ostali u dobrim odnosima. Ava je krajem prošle godine u intervjuu za "People" ispričala koliko joj znači očeva podrška.

"On je uvek bio prava stena u mom životu. Podržavao me u svemu i uvek mi je govorio da pratim svoje snove", ispričala je Ava tada.

Riči je često govorio kako ga je upravo Ava spasila od potpune nesreće u životu, ali i razvratnog života koji je mogao voditi kao rok zvezda. "Pravi sam srećnik što imam tako dobar odnos sa svojom ćerkom", zaključio je.

Avu na Instagramu prati preko 155 hiljada ljudi, a mlada lepotica često objavljuje detalje iz svog privatnog života. Nikada nije skrivala koliko voli majku i oca, a redovno na značajne datume objavi njihove zajedničke fotografije.

Kako Ava izgleda danas i na kog roditelja više liči pogledajte u galeriji:

Instagram Ava Sambora