Svetski poznat glumac Nikolas Kejdž sada je privukao pažnju svetskih medija zbog neprimerenog ponašanja u jednom restoranu.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama se vidi kako ga obezbeđenje izvodi napolje, a svedoci su rekli da je bio u alkoholisanom stanju i da prvenstveno nisu prepoznali poznatog glumca jer je ličio na beskućnika.

Svedoci su ispričali da je glumac pio viski i tekilu, da je šetao bos, te u jednom trenutku postao agresivan i počeo da se svađa s osobljem, zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

"Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za koga smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno pijan i svađao se s osobljem.

Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući", ispričali su očevici.

Ipak, ovo nije prvi put da se glumac ovako ponašanja pod dejstvom alkohola. Dobro je poznat slučaj Kejdža iz marta 2019. godine, kada je snimljen kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu.

Četiri dana nakon venčanja sa četvrtom suprugom Erikom Koike zatražio je poništenje braka, tvrdeći da je bio pijan te da nije bio pri zdravoj svesti.

nikolad kejdz na snimanju
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nakon što je poništio ovaj brak Kejdž je započeo vezu sa 30 godina mlađom Riko, koju je oženio u februaru ove godine, a toj ceremoniji prisustvovala je njegova bivša žena Alis Kim sa njihovim sinom Kal-Elom.

Koliki je Kejdž zapravo zavodnik govori i činjenica da mu je ovo peti brak po redu.