Slavi glumac Tom Kruz (59) stavio je tačku na vezu sa 20 godina mlađom kolegicom Hejli Atvel. Glumački par vezu je započeo na snimanjau novog nastavka 'Nemoguće misije', a kako strani mediji navode, njihovoj ljubavi je došao kraj!

- Zajedno su prošli kroz intenzivan period snimanja. Sjajno se slažu, ali odlučili su da ostanu samo prijatelji. Tom ima previše obaveza i stalno putuje. To je i jedan od razloga zbog čega nisu funkcionisali, rekao je izvor blizak glumcu za The Sun.

Tom Kruz i Hejli Atvel nastaviće saradnju na novom filmu čije snimanje je pri kraju. Njihovi poznanici komentarisali su kako bi moglo biti i neprijatno.

tom kruz sa bivsom devojkom
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Par su paparaci pratili u stopu, a vezu su prekinuli samo dva meseca nakon što su objavili da su zajedno. Bivši par pojavio se i na ovogodišnjem Vimbldonu. Njihovi osmesi i dodiri tada, pokazivali su da par uživa u zajedničkom društvu.

- Tom i Hejli zaljubili su se na prvi pogled - rekao je tada izvor s filmskog seta za "The Sun".

Podsetimo, Tom Kruz je bio u braku sa koleginicom Kejti Holms (42). Razveli su se 2012. godine zbog kontroverzne sajentološke vere koju zagovara Kruz. Kejti se iselila iz kuće u strahu za sebe i njihovu ćerku Suri. Prema pisanju stranih medija, glumac od tada nije video ćerku jer mu vera brani druženje s obzirom na to da nije sajentologiji.

kejti holms i suri kruz
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre Kejti Holms, glumac bio u braku za Nikol Kidman (54). U braku su bili deset godina i zajedno su usvojili sina Konora i ćerku Izabelu. Deca su zbog oca prihvatila verovanja sajnetološke crkve i danas iz tog razloga ne razgovaraju sa majkom.

Prva Tomova supruga bila je glumica Mimi Rodžers (65). Venčali su se 1987. godine, a razveli 1990. Ona je navodno bila ta koja je Toma uvela u sajentologiju.

nikol kidman i tom kruz
Shutterstock