Pop kraljica Madona (63) poslednjih nekoliko meseci je drastično promenila izgled. ,

S obzirom da objave na društvenim mrežama fotošopira, mnoge je iznenadilo kako Madona izgleda uživo nakon svih estetskih zahvata.

Na premijeru svog koncertnog filma "Madame X" na Menhetnu u četvrtak je stigla u društvu dečka Ahlamalika Vilijamsa (27). Pojavila se u crnom korsetu s dubokim dekolteom, belom prsluku i mini suknji s prorezima.

Na glavi je imala svetlucavu krunu s natpisom "Je*i se", a oko vrata ogrlicu s porukom "Ne veruj kuč*ama". Kombinaciju je upotpunila afro pletenicama i futurističkim sunčanim naočarima.

madona
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok je pozirala fotografima na crvenom tepihu, njen dečko ju je lizao po licu.

Ipak, mnoge je najviše šokiralo što Madona u sedmoj deceniji nema ni jednu boru. Zahvaljujući brojnim zahvatima i zatezanju lica postigla je neprirodno ispeglani izgled.

madona
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 "Ona će doslovno da se raspadne", "Izgleda kao vanzemaljac", "Tužno je za gledanje", "Upropastila se", samo su neki od komenatar na njen izgled.

Podsetimo, Madona je na nedavnoj dodeli MTV nagrada takođe izazvala burne raekacije zbog svog izgleda. Pored njenom izdeformisanog lica, najveću pažnju privukla je i njena zadnjica koja nikad nije bila veća, zbog čega se spekuliše da je Madona išla na brazilsko podizanje.

Prvi put su se priče o njenoj zadnjici javile još 2019. godine, kada se pričalo da je ugradila silikone, iako se pevačica povodom toga nije oglašavala.

printscreen/instagram Madona na dodeli MTV nagrada