Kultna horor zvezda Kasandra Piterson, poznata i kao Elvira Gospodarica Mraka, nakon dugih 19 godina odlučila je da svima otkrije svoju najveću tajnu koju je krila, jer se bojala da će izgubiti obožavatelje.

Naime, 70-godišnja Kasandra je u nedavno objavljenim memoarima "Yours Cruelly, Elvira: Memoirs of the Mistress of the Dark" priznala da je poslednjih 19 godina u vezi sa svojom devojkom Terezom Virson.

U emisiji "Tamron Hall" pokazala je i njihovu zajedničku fotografiju i otkrila kako se sada oseća.

kasandra piterson
Shutterstock 

"Osećam se zastrašujuće i uzbudljivo, ali isto tako mi je laknulo, kao i mojoj partnerki. Čuvanje tajne svo to vreme, pomalo guši čoveka. Naravno da su to moji bližnji znali, ali ne i javnost, mislim da niko nije imao pojma", priznala je.

Kasandra je prvi put odglumila Elviru tokom 80-ih godina, a Terezu je videla prvi put u teretani.

Upoznale su se 2002. godine kada je Kasandra još uvek bila u braku sa svojim menadžerom Markom Pirsonom. Priznala je i kako je pre Tereze žene uopšte nisu privlačile, ali i da se brinula da će ta veza da utiče na njen posao jer je lik Elvire bio seks-ikona među muškom populacijom.

"Elvira je oduvek imala ono nešto čime je privlačila muškarce, pa sam se brinula da će me prozvati licemerom i lažljivicom", izjavila je.