Slavne sestre Kim Kardašijan i Kendal Džener poslednjih dana su bile jedne od glavnih vesti sveta šou-biznisa nakon što su prošetale crvenim tepihom najprestižnijeg modnog događaja godine - Met Gale.

S druge strane, njihove  sestre su ostale po strani. Iako je Kajli redovna gošća, ove godine se nije pojavila zbog druge trudnoće, ali zato Kloi i Kortni nisu mogle da dođu, sve i da su htele.

Naime, Ana Vintur, glavna urednica vodećeg modnog časopisa "Vogue" koja pomno bira spisak gostiju, ne smatra Kloi i Kortni ličnostima koji se mogu naći na A-listi zvezda. Drugim rečima, iako su Kardašijanke, nisu dovoljno cenjene.

kloi kardasijan, kris i kajli dzener
printscreen/youtube 

Ovom vešću, Kloin turbulentni ljubavni život pao je u drugi plan, ali ne zadugo.

Naime, nakon što je košarkaš Tristan Tompson uhvaćen na jednoj privatnoj žurki kako ulazi u sobu s nekoliko žena, Kloi je skinula verenički prsten, a njeni obožavatelji su se, očito uzalud, ponadali da mu više neće opraštati, što radi već godinama i time ljuti javnost.

Iako se posvetila ćerki, poslu i svakodnevnom vežbanju, izgleda da notornom prevarantu ne može da odoli bez obzira na sve drame, sramote i probleme koje joj je uzrokovao.

Tako paparaci Kloi, Tristana i njihovu ćerku često uslikaju zajedno u šetnjama, a zanimljivo je da izgledaju veoma srećno, što niko ne razume.

Splash News / Splash / Profimedia, printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imalu su turbulentnu vezu

Nedavno su viđeni na ulicama Los Anđelesa, kada su izgledali kao savršena, mala porodica, iako je njihova ljubavna priča poražavajuća za svakoga.