Điđi Hadid već godinama je jedna od najzaposlenijih manekenki u svetu i na pistu se vratila samo šest meseci nakon što je rodila ćerku Kai, koju je dobila s pevačem Zejnom Malikom.

Ipak, sada su joj se prioriteti izmenili, pa tako mlada manekenka svoje vreme koristi da provodi kvalitetno sa ćerkom.

Ipak, da ćerka planetarne zvezde ovako provodi dane niko nije očekivao, a ovim potezom njena majka oduševila je mnoge.

Ćerka manekenke Điđi Hadid i pevača Zejna Malika, Kai, 19. septembra napunila je godinu dana. Ponosna baka Jolanda je tada nizom fotografija sa devojčicom mnoge oduševila, ujedno pruživši mali uvid u njen život.

Instagram Jolanda Hadid i unuka Kai

Srećan prvi rođendan našem anđelu, Kai. Nema tih reči kojima bih mogla da opišem koliko si nam ljubavi i radosti donela. Treba mi još jedno celo srce da bih mogla sve to da upijem. Hvala tvojoj mami, kao i tati, za poklon života – napisala je Jolanda, pa privukla veliku pažnju kako prijatelja, tako i fanova koji je prate na društvenoj mreži Instagram. 

Devojčica, po svemu sudeći, uživa u prirodi i sa životinjama, a u svakom trenutku je savršeno stilizovana pa tako na fotografiji sa bakom Jolandom vidimo da na farmi ne odustaju od popularnih kaubojki.

djidji hadid i jolanda hadid
Shutterstock 

Inače, pred rođendan, majka Điđi je u intervjuu za „Vogue” ispričala na koji je način podiže.

Za nedelju dana će napuniti godinu. Na farmi smo, i ja sam baš u ulozi mame, non-stop. U trenerci sam, s neurednom punđom, i svu pažnju sam posvetila njoj. Kad se sredim za potrebe posla, tek tad je u prilici da vidi onu moju drugu stranu– pričala je supermodel.

Podsetimo se koliko Điđi voli da provodi vreme sa svojom naslednicom, a najčešće u šetnji ulicama Njujorka u pozlaćenim kolicima kakve ima i domaća influenserka Ena Luna.