Otkako su ponovo obnovili svoju vezu od pre 17 godina, Dženifer Lopez i Ben Aflek su nerazdvojni, ali svaki njihov korak praćen je budnim okom paparaca.

Tako su sada uslikani u Los Anđelesu prilikom posete bioskopu na otvorenom, a Džej Lo gotovo da nije ispuštala Bena iz naručja. Društvo su im pravili njihova deca iz prethodnih brakova, osim glumčevog sina Samuela.

I dok je Dženifer ushićeno hodala pored Bena kao zaljubljena tinejdžerka, obožavaocima opet nije promaklo da je Aflek vidno neraspoložen i namršten, što je u poslednje vreme sve učestalije.

dzenifer lopez i ben aflek
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Veliki problem koji je i doveo do raskida slavnog para davne 2004. godine, bila je medijska histerija oko njihove veze, koja je sada čini se još i veća.

Činjenica je da otkako je obnovio romansu s Dženifer Lopez, Ben više nema ni trenutka privatnosti, a po izrazu lica koji često viđamo na paparaco fotografijama, čini se da je to i te kako počelo da mu ide na živce. Sa druge strane Dženifer kao da uživa u tolikoj pažnji, a svi se slažu da nikad bolje nije izgledala.

Za razliku od latino dive koja je navikla na fotografe i koja često i sarađuje s njima, Afleku preterana pažnja ne dopada.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ben Aflek namrgođen u javnosti

"Morao sam se smeškati pred kamerama, a bio sam jako uzrujan. Nisam imao kontrolu nad svojim životom, osećao sam se poput hrčka u kavezu", izjavio je glumac nakon raskida 2004. godine.

Čini se kako glumac nije promenio stav prema javnosti, a da mu paparaci i dalje smetaju, to se vidi po njemu. Ipak, obožavatelji para nadaju se kako će ovoga puta čuti svadbena zvona, uprkos toj histeriji i da Ben neće ponovo dići ruke od svega.