Islanđanin Haftor Julijus Bjernson (32) poznatiji javnosti kao Planina iz popularne serije "Igra prijestolja", nije više tako velik kako je nekad bio.

Glumac i bodibilder, koji je 2018. godine pobedio na takmičenju za najjačeg čoveka sveta, na Instagramu se pohvalio velikim gubitkom kilograma.

Podelio je galeriju fotografija kojom je prikazao svoju impresivnu transformaciju, a ono što je sve posebno zadivilo su njegovi isklesani trbušnjaci.

Haftor, koji je visok čak 206 cantimetara, pre transformacije bio je težak 205 kilograma, a smršao je zbog predstojećeg bokserskog meča, s ciljem da dobije mišiće i mišićnu masu. Za časopis Muscle & Health nedavno je otkrio da je u susret meču izgubio 50 kilograma.

Instagram Haftor Julijus Bjernson

Meč za koji se priprema održaće se u nedelju u Dubaiju, a boriće se protiv Devona Lereta.

Iako je drastično smršao, glumac i dalje izgleda ogromno pored svoje supruge Kelsi Henson (31) koja je od njega manja čak 48 cantimetara. Njih dvoje često izazivaju smeh svojim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, ali uvek ističu kako im razlika u visini ne predstavlja nikakav problem.

Haftor Julijus Bjernson sa suprugom Kelsi
Yellow Mamba / Backgrid USA / Profimedia 

Haftor i Kelsei u braku su od 2018. godina, a srećni par prošle je godine dobio sina čije ime još nisu otkrili javnosti, dok on iz veze s Telmom Bjork Steimen ima i ćerku Terezu Lif.

Haftor Julijus Bjernson sa zenom
Instagram