Britni Spirs je nedavno podnela zahtev za uklanjanje oca kao svog staratelja koji je na toj poziciji postavljen pre 12 godina. Prema izveštavanju stranih medija, sud je odbio pevačicin zahtev i doneo odluku da njen otac, Džejmi Spirs brine o svojoj ćerki do februara 2021. godine.

Iako su pevačicini fanovi, koji su osnovali pokret #FreeBirtney, ubeđeni da Britnin otac koristi sve njene finansije i da je zato na mestu njenog staratelja, u medijima su se sada pojavile nove informacije.

Ispostavilo se da pevačica istinski ne želi da njen otac ima starateljstvo nad njom zbog neprikladnog tretmana.

„On tretira ćerku kao dete. Britni želi da za nju bude odgovoran neko ko će je poštovati i biti obziran prema njoj. Neko izvan njene porodice bio bi idealan za ovu ulogu. Želi da se prema njoj postupa kao sa odraslom osobom a ne kao sa detetom. Ona zaista ne želi da ima bilo kakve veze sa Džejmijem", otkrio je izvor za portal Daily Mail.

Pop diva je više puta zatražila na sudu da njena menadžerka Džodi Montgomeri bude postavljena za starateljku, ali odluka nije doneta u korist pevačice. Podsetimo, nedavno je za sve Britnine finansije zadužena njena mlađa sestra, 29-godišnja Džejmi Lin.

Prema pravnim spisima, ona je postala poverenik „SJB Revocable Trust“, stvorenog da "štiti finansije zvezde i njene dece".