Premijera filma "Toma" o našem proslavljenom muzičaru i boemu Tomi Zdravkoviću okupila je creme de la creme domaćeg džet - seta.

Ipak, pažnju svih privukla je niko drugi do ćerka poznatog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića - Mia, koja se pojavila u veoma izazovnom izdanju.

Mia se do sada retko kad mogla videti u javnosti, a mnogi su komentarisali da je slika i prilika svoje majke Maje koja je bila i ostala vrsna lepotica.

Mia je zablistala u belom sakou, te su joj mnogi na licu mesta davali različite komplimente za izgled. Ona je na premijeri sedela pored brata Alekseja, koji je, pak, krenuo očevim stopama i već smo ga gledali u nekoliko domaćih ostvarenja.

mia bjelogrlic na premijeri tome
ATA Images 

Mia svoj privatni život vodi daleko od očiju radoznalih, a svoje uspehe proslavlja uvek u krugu porodice i prijatelja bez mnogo pompe. Veoma je uspešna mlada devojka, a od majke je, nesumnjivo nasledila lepotu i damsko držanje.

Inače je studentkinja Fakulteta političkih nauka i veoma je angažovana, kada su društvene teme u pitanju, a njen "twitter" nalog jedina je društvena mreža na kojoj je izuzetno aktivna. Zbog svojih stavova koje iznosi na Twitter-u bila je kritikovana, ali nakon brojnih objašnjavanja pojedincima stvari se nisu promenile te je odlučila da odustane.

Bjela je često isticao da je veoma ponosan na nju, a na fotografijama u galeriji možete videti još njenih fotografija:

Instagram Mia Bjelogrlić