ANĐELINA JE "KRALJICA BILBORDA" I SIMBOL L.A: Tvrdi da je boginja univerzuma i želi da bude GUVERNERKA KALIFORNIJE

Kraljica bilborda, koja je stanovnicima Los Anđelesa poznata po vožnju u svojoj pink korveti, želi da postane guverner Kalifornije.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je jedan od simbola Los Anđelesa, a nema ko se ne okrene za njom kada svojom pink Korvetom prođe ulicama.

Anđelina je mnogo pre Kim Kardašijan ili Paris Hilton postala poznata, a da niko zapravo nije znao koji je njen posao zapravo, osim što je slavna.

Decenijama je svoje fotke kačila na bilborde, nepogrešivo osvajajući poglede prolaznika jakom šminkom, platinastom kosom i izraženim dekolteom. S tim što niko nije siguran šta ona tačno reklamira.

Svi su mi govorili da sam tako divna, tako lepa, da će neko od mene napraviti zvezdu. Ali niko nije, pa sam odlučila za to sama da se pobrinem. Kao tinejdžerka išla sam na takmičenja u lepoti, posle sam imala rok bend, a onda sam počela da se stavljam na bilborde – i postala međunarodno poznata”, objašnjava Anđelina.

andjelina kraljica bilborda
DC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sebe doživljava kao “selebriti profesionalku”, ali ne kao što su Kardašijanke koje, kako kaže, “ništa ne rade”, dok ona “slika, peva, pleše, producira”. Pojavila se i u nekoliko filmova, uglavnom u ulozi – same sebe.

Anđelina je zapravo rođena kao Ronia Goldberg u Poljskoj 1950. godine, kao ćerka para koji je za vreme rata bio u koncentracinom logoru. 959. godine njena porodica odlučila se za preseljenje u Ameriku, tačnije u predgrađe Los Anđelesa.

Ronia ili Rene kako su je zvali od milošte studirala je hemiju i želela da se bavi ovim poslom, ali kako kaže sudbina je od nje htela nešto drugo.

Doktorirala sam hemiju i htela sam da budem hemičarha, ali nekako… gurnuta sam u šoubiznis”, izjavila je jednom prilikom, mada detalji o tom doktoratu nisu poznati. U međuvremenu je kratko bila udata za biznismena Majkla Štrausa, koji je nekoliko godina nakon razvoda želeo da se pomire.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina kraljica bilborda

“Hteo sam ponovo da se povežem sa Rene, a ona je već bila Anđelina”, rekao je za The Hollivood Reporter. “Odjednom, velike grudi, plava kosa, taj glas koji me je izluđivao. Nije bilo veze sa ženom koja je bila.”

Ipak, Anđelina se izborila za željenu pažnju, a sad je ušla u trku za guvernera Kalifornije sa manifestom koji uključuje godišnji „Dan kupanja u mehurićima“, maskenbal i rehabilitaciju za političare. Kaže da je već pobednica.

Već sam kraljica univerzuma. Guvernerka Kalifornije bi bio korak unazad”, pojašnjava Anđelina.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1