Princeza Šarlin od Monaka zabrinula je svoje obožavatelje poslednjom objavom na Instagramu.

Princeza, koja je još uvek u Južnoj Africi, objavila je fotografije svojih blizanaca Gabrijele i Žaka, a mnogima su za oko zapala invalidska kolica u kojima sedi malena Gabrijela s gipsom na nozi.

Fotografije su nastale na Internacionalnoj izložbi pasa u Monaku, a s dvora nije stiglo nikakvo službeno saopštenje o tome.

"Provodimo vreme s tetkom, Njenimm kraljevskim visočanstvom, princezom karolinom i rođacima na godišnjoj izložbi pasa...", napisala je princeza Šarlin u opisu objavljenih fotografija.

Šestogodišnjakinja ima gips do kolena, a svi se nadaju da će se što pre oporaviti i da u pitanju nije ništa ozbiljno.

Podsetimo, najtužnija princeza kako je dobila nadimak od javnosti, razdojena je od svog supruga princa Alberta od maja prošle godine, kada je princeza obolela od bolesti zbog koje je morala da ostane u Južnoj Africi.

Daleko od dece i supruga, osim što se borila za oporavak, ona je morala i da poriče glasine o razdvajanju najviše zbog Albertovih afera i čak troje vanbračne dece.

Naime, princeza Šarlin nedavno je čak bila na četvorosatnoj operaciji nakon što je saznala da ima ozbiljnu upalu sinusa, a skoro je ispričala da će njen proces oporavka biti duži nego što je planirala.

printscreen/instagram, Instagram Šarlin od Monaka razgovara sa decom

Nedavno je ponovo bila hospitalizovana, nakon što se onesvetila usled jakih bolova prouzrokovanih infekcijom.

Najtužnija princeza uskoro bi trebalo da se vrati za Monako, ali mnogi smatraju da će se veoma brzo vratiti nazad u Južnu Afriku.

"Konačno je smogla snage i radi ono što želi, i ne pada joj na pamet da trpi ponašanje svog nevernog supruga. Voli ga, ali što je dosta, dosta je", dodao je nedavno izvor blizak Šarlin, a da li će sve biti zaista tako, ili ćemo ponovo viđati princezu tipičnog izraza lica, ostaje da vidimo kada se Šarlin konačno vrati u Monako.