Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u skladnoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, a par je nedavno i pazario zajedničku nekretninu u elitnom delu Beograda.

Ipak, kako je pevačica i sama istakla, nikada se neće potpuno preseliti u Beograd, s obzirom da je njen dečko iz Novog Sada.

Vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, ponajviše jer Đorđe nije javna ličnost, te se na društvenim mrežama ne mogu naći njihove zajedničke fotografije.

Ipak, mnogi su ih redovno viđali zajedno sve do pre nekoliko meseci, a onda od biznismena nije bilo ni traga ni glasa. Sada je konačno oktriveno gde se nalazi sve vreme, za šta je "odgovoran" niko drugi do Novak Đoković.

Naime, u live prenosu meča sa Medvedevim kamera je u jednom trenutku snimila i tribine gde je bio niko drugi do Đorđe.

djordje kuljic bodri novaka
printscreen/youtube 

Dečko Anastasije Ražnatović otputovao je u Njujork da bi bodrio našeg najboljeg tenisera na US Openu. Sudeći po fotografiji, on je bio vrlo napet dok je gledao meč Đokovića i Medvedeva, a s vremena na vreme gledao je u telefon, te je verovatno zabeležio kamerom trenutke neizvesnog meča.

Takođe, Đorđe je za Njujork vezan i poslovno jer je nakon studija pokrenuo privatni biznis.

- Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi - rekao je jedan od izvora bliskih paru, te je sada više nego jasno zašto dečko lepe pevačice nije bio u Srbiji neko vreme, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.