Da se Madona ne miri sa starenjem, jasno je i pticama na grani, kao i da na tom putu ne preže ni od plastičnih operacija niti od preteranog korišćenja Fotošopa.

Međutim, njeno poslednje izdanje ostavilo je u šoku obožavatelje širom sveta.

Na dodeli MTV nagrada, kraljica popa nastupila je kao specijalno iznenađenje, a za nastup izabrala je kostim od lateksa koji je podsećao na kostim francuske sobarice, a ceo look upotpunila je kožnim rukavicama i šapkom, kao i salonkama sa visokom potpeticom.

Na sam događaj došla je prekrivena belim velom.

Madona je još jednom ukrala šou, ali ne svojim nastupom koliko jezivim izgledom zbog čega su mnogi komentarisali da mrežama da izgleda poput voštane figure.

Pevačica je otvorila ovaj prestižni događaj, a na samom početku je rekla: "A rekli su da neću trajati. Ipak, još smo ovde! Srećnih 40, MTV! Dobrodošli na MTV dodelu nagrada!".

madona pred pocetak mtv dodele nagrada
printscreen/instagram 

Nakon toga usledio je njen performans na kom je pokazala da je još uvek puna energije i da joj godine ne mogu ništa, međutim, pratioci nisu bili toliko oduševljeni.

"Zaista je degutantno da žena tih godina ovoliko gura svoje grudi u prvi plan", "Pućiće koliko se odradila", "Izobličila se", "Kome je ovo lepo", "Zabranite joj operacije", "Šta joj je sa zadnjicom, nikad nije bila ovakva", "Madona, silikoni ti nisu trebali"... pisali su ljudi.

madona na mtv dodeli nagrada
MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Očekivano, pored njenom izdeformisanog lica, najveću pažnju privukla je i njena zadnjica koja nikad nije bila veća, zbog čega se spekuliše da je Madona išla na brazilsko podizanje.

Prvi put su se priče o njenoj zadnjici javile još 2019. godine, kada se pričalo da je ugradila silikone, iako se pevačica povodom toga nije oglašavala.

Moram opriznati da je zaista bolno ledati je u ovom izdanju, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Madona na dodeli MTV nagrada