Nikol Šerzinger epitet "najzgodnije" nije dobila tek tako.

Zgodna pevačica ostavlja bez daha gdegod da se pojavi, a sada se još jednom potrudila da sve oči budu uperene samo u nju.

Naime, nedavno se pojavila na dobrotvornoj večeri amfAR održanoj tokom 78. Venecijanskog filmskog festivala.

43-godišnja pevačica i nekadašnja članica grupe "Pussycat Dolls" još je jednom opravdala svoj nadimak žene boginje i to u poluprozirnoj haljini dubokog dekoltea i sa izrezom na kuku. Od nje se na crvenom tepihu nije odvajao sedam godina mlađi dečko Tom Evans koji nije krio koliko je ponosan na svoju devojku, iako je i on sam mamio ženske poglede u elegatnom smokingu koji je odabrao za ovu priliku.

nikol serzinger
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Podsetimo, pre nego što je uplovila u vezu sa "penzionisanim" ragbistom, Nikol baš i nije imala sreće u ljubavi. Zajedno su od 2019. godine i retko se odvajaju, a mnogi su ubeđeni da će je Tom uskoro zaprostiti.

Nikol je pre Toma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Luisa Hamiltona i bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, od kojeg je bila starija čak 13 godina, te je razlika od sedam godina apsolutno zanemariva kada je u pitanju Evans.

nikol s deckom
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Takođe, poslednjih godinu dana, par je putovao po egzotičnim lokacijama širom sveta, a još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreen/inastagram Rođendansko iznenađenje za Nikol Šerzinger