Trenutno najpopularniji par Dženifer Lopez i Ben Aflek sinoć su bili glavnre zvezde na 78. Filmskom festivalu u Venecji, koji je i ove godine okupio neka od najvećih glumačkih imena na svetu.

Par se prvi put nakon pomiranje pojavio zajedno na crvenom tepihu, a povod je bio film "Poslednji duel", u kom Aflek glumi jednu od glavnih uloga.

Da su veoma zaljubljeni tvrdi činjenica nisu skidali ruke jedno sa drugog, sve vreme smejali i strpljivo pozirali fotografima, a pao je i sočan poljubac na crvenom tepihu.

Ben je za crveni tepih odabrao crno klasično eleganto odele, dok je Dženifer blistala u beloj haljini sa dubokim šlicem i dekoletom, koji je bi ukrašen kristalima.

ben aflek i dzenifer lopez na crvenom tepihu u veneciji
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Džej Lo se potrudila da prisutne ostavi bez daha, a mnogi komentarišu da pevačica blista od ljubavi nakon što se posle 17 godina pomirila sa bivšim verenikom. Nisu izostali zaljubljeni pogledi i nežni dodiri na crvenom tepihu između trenutno omiljenog para u Holivudu, a društvene mreže preplavili su komentari.

"Prelepi si", "Ljudi, kako se oni gledaju, pa ovo pršti", "Džej Lo blista kraj Bena", "Samo srećna žena je lepa žena", neki su od komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

Sinoć je premijerno prikazan film "Poslednju duell", reditelja Ridlija Skota, koji je napisao Ben s kolegom Metom Dejmonom. Obojica glume u filmu, pored Adama Drajvera i Džodi Komer.

Johnny Dalla Libera / SGP / Profimedia, Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia Dženifer i Ben u Veneciji

Dženifer Lopez i Ben Afle bili su vereni 2002. godine. U junu 2003. godine par je pomerio venčanje, a kao razlog su naveli neviđeni interes medija. Venčanja na kraju nije ni bilo, jer je par u januaru 2004. godine raskinuo, a kao razlog raskida navodi se upravo to što Ben Aflek nije mogao da se nosi sa pritiskom medija.

Posle 17 godina ponovo su zajedno, a njihovi fanovi nadaju se da će ovaj put ipak doći do venčanja. Glumac je nedavno uhvaćen kako razleda vereničko prstenje, što je pokrenulo spekulacije da će Ben uskoro zaprositi Džej Lo.

dzenifer lopez u veneciji
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia