Dženifer Lopez i Ben Aflek u glamuroznom stilu stigli su juče u Veneciju na zatvaranje 78. filmskog festivala koje završava u subotu. Par se dovezao u vodenom taksiju, a Dženifer je blistala u romantičnoj beloj haljini od čipke.

Za razliku od latino dive koja je navikla na paparace i koja često i sarađuje s njima, Benu se nije dopala pažnja.

Glumac je sve vreme bio namršten, što su zabeležili dežurni paparaci. Kako su strani mediji nedavno pisali, Afleku smeta medijska pažnja, te se tako u poslednje vreme sve češće u javnosti može videti sa smrkuntom facom.

Podsetimo, par je u junu 2003. godine par je pomerio venčanje, a kao razlog su naveli neviđeni interes medija. Venčanja na kraju nije ni bilo, jer je par u januaru 2004. godine raskinuo, a kao razlog raskida navodi se upravo to što Ben Aflek nije mogao da se nosi sa pritiskom medija.

dzenifer lopez i ben aflek u veneciji
Butei / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Veliki deo problema bila je medijska histerija oko njihove veze, što je glumac tada i potvrdio.

"Morao sam se smeškati pred kamerama, a bio sam jako uzrujan. Nisam imao kontrolu nad svojim životom, osećao sam se poput hrčka u kavezu". 

Činjenica je da otkako je obnovio romansu s Dženifer Lopez, Ben više nema ni trenutka privatnosti, a po izrazu lica koji često viđamo na paparaco fotografijama, čini se da je to i te kako počelo da mu ide na živce.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pomirili nakon 19 godina od raskida.