Ćerka Dragana Bjelogrlića, Mia, sve je, samo ne tipično dete poznatih roditelja. Naslednica slavnog domaćeg glumca, Mia Bjelogrlić letos je napunila 25 godina, a dobio ju je u braku sa Majom, sa kojom ima i sina Alekseja.

Mia se ne eksponira javno, trudi se da svoj privatni život vodi daleko od očiju radoznalih, a svoje uspehe proslavlja uvek u krugu porodice i prijatelja bez mnogo pompe. Veoma je uspešna mlada devojka, a od majke je, nesumnjivo nasledila lepotu i damsko držanje.

maja bjelogrlic
screenshoot/youtube 

Studentkinja je Fakulteta političkih nauka u Beogradu i veoma je angažovana, kada su društvene teme u pitanju, a njen "twitter" nalog jedina je društvena mreža na kojoj je izuzetno aktivna. Zbog svojih stavova koje iznosi na Twitter-u bila je kritikovana, ali nakon brojnih objašnjavanja pojedincima stvari se nisu promenile te je odlučila da odustane.

dragan bjelogrlic
ATA Images 

Bjelina ćerka ne voli da se eskponira u medijija, a sudeći po fotografijama voli da putuje, provodi vreme sa prijateljima i da se sređuje baš kao i svaka devojka njenih godina.

Bjela često ističe to da je veoma ponosan na nju, a na fotografijama u galeriji može se videti i u kakvu je lepoticu izrasla:

Instagram Mia Bjelogrlić