Rumunska glumica Madalina Genea koji mnogi smatraju jednom od najlepših žena današnjice svakom svojom pojavom izaziva divljenje i nigde ne može proći neopaženo.

Ništa drugačije nije bilo ni u Veneciji gde je stigla na filmski festival, a čim je zakoračila na crveni tepih, svi su gledali samo u nju.

U pripijenoj mrežastoj haljini koja je malo toga prepustila mašti, 34-godišnja lepotica pokazala je sve svoje čari, a u prvom planu našao se njen bujni dekolte. Posebnu pažnju privukao j i detalj na ruci u vidu narukvice u srebrnoj boji koji je uparila uz sandale u sličnom tonu.

madalina genea u veneciji
Alberto Terenghi/IP / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pažnju je privlačila i svojim samopouzdanjem, ali i velikim šlepom na svojoj haljini koji joj je poslužio kao savršen dodatak za poziranje fotografima koji je uvek rado fotkaju.

madalina genea u veneciji
Alberto Terenghi/IP / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, lepotica koju su mnogi prozvali novom Sofijom Loren iza sebe ima buran ljubavni život, a na popisu njezh bivših ljubavnika našla su se mnoga poznata imena, uključujući Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera i Leonarda DiKaprija.

Šuška se da trenutno ljubi Italijana Andrea Kastanjolu od kojeg se u zadnje vreme ne odvaja, ali još nisu potvrdili da su par, a iz veze s rumunskim peduzetnikom Metjuom Stratanom ima ćerku Šarlot.

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea