I pored brojnih poznatih koji su se pojavili na crvenom tepihu, premijera filam "Dune" nije mogla da prođe bez Beograđanina Alesandra Egera koji privlači veliku pažnju.

I nakon prethodnog pojavljivanja u Veneciji, sada je ponovo uspeo da sve iznenadi kada se umesto solo pojavio u društvu devojke Madaline Doroftei.

Par je izazvao veiku pažnju, a nije ni čudo s obzirom da Alesandro u italijanskom društvu važi za dobrog frajera u modnoj industriji, kako tamošnji mediji pišu, a i Madalina je veoma uspešna u svom influenserkom i svetu modelinga.

Njihova modna kombinacija bila je put pogodak, a zajedno su izgledali kao savršen sklad. Zgodni 29-godišnjak se opredelio za klasično odelo koje je upotpunio mokasinama od pliša, dok je njegova izabranica blistala u interesantnoj kreaciji od žutog satena i belim salonkama sa detaljima mašnica. Ova Rumunka se pohvalila fotkama sa crvenog tepiha na svom Instagramu, a uz njih je objavila i emotivnu posvetu za Alesandra.

alesandro eger i madalina doroftei u veneciji
IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da delim sa tobom crveni tepih, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti", napisala je ona.

Par je, od strane paparaca, uhvaćen i dan kasnije ispred luksuznog venecijanskog hotela Excelsior u ležernom, dnevnom izdanju, a oboje su dokazali da su sa razlogom deo modne industrije. Dok je Alesandro izabrao neobično odelo u stilu 70-ih, Madalina je pokazala vitku figuru u uskom kombinezonu sa dubokim izrezom cvetnog dezena.

alesandro eger i madalina doroftei u veneciji
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, par je zajedno već devet godina, praktično su nerazdvojni i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu. Inače, ova lepotica je nekadašnja Mis Rumunije, ali nije zapostavila ni obrazovanje - diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Alesandro je jedan od viđenijih muškarca u Italiji, a pored toga što je veoma tražen model, on se polako, ali sigurno probija i u svetu kinematografije - dobio je i ulogu u nadolazećem filmskog hitu "House of Gucci". I pre toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji "The Band".

alesandro eger
screenshoot/instagram 

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi ostvario svoje snove, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada mu se desila neverovatna, gotovo filmska scena, u radnji brenda Versace.

alesandro eger
screenshoot/instagram 

Alesandro se još kao dete preselio u Italiju iz Beograda, a pored sprskih ima i upravo italijanske, te austrijske, argentinske i holandske korene. Zanimljivo je da je kao dečak postao zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas.

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje", istakao je Alesandro prošle godine.