Glumac Stanli Tuči (60), koji je najpoznatiji po filmu "Đavo nosi Pradu" i filmskoj franšizi "Igre gladi", otkrio je da mu je pre tri godine dijagnostikovan rak, što je sve do sada uspešno skrivao od javnosti.

Lekari su mu tada pronašli tumor na jeziku koji je bio prevelik da bi ga operisali pa je glumac morao da se podvrgne zračenju i hemoterapiji kako bi pobedio opaku bolest.

"Rak je nešto zbog čega se istovremeno osećaste i više i manje preplašeno. Posle bolesti se osećam puno starije nego pre", ispričao je u intervjuu za časopis Vera.

stenli tuci
Shutterstock 

S karcinomom se borila i njegova prva supruga Kejt koja je, nažalost, tu bitku izgubila 2009. godine, a Tučiju je zbog toga bilo posebno teško suočiti sa svojom dijagnozom.

"Zakleo sam se da nikad više neću prolaziti kroz takvo nešto, bio sam uz nju na svim tretmanima i to je bilo zastrašujuće", priznao je.

Srećom, lekari su mu rekli da kako su šanse da mu se rak vrati jako male, pa je ispred njega još puno vremena za uživanje sa svojom decom.

stenki tuci i felisiti blant
Shutterstock 

Stenli s pokojnom suprugom Kejt ima blizance Nikola i Izabel kao ćerku Kamilu, dok s književnom agentkinjom Felisiti Blant, kojom se oženio 2021. godine, ima još i sina Matea i ćerku Emiliju.

"Deca su bila divna, ali bilo je to toliko teško za njih. Šest meseci su me hranili na slamčicu. Jedva sam uspeo da odem na maturu mojih blizanaca", zaključio je Tuči.