Glumica Tori Speling (48) proslavila se ulogom slatkice Done Martin u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210", ali dani slave danas su daleko iza nje.

Osim što kasnije nije uspela da ostvari nijednu značajniju ulogu, godinama je na meti kritika zbog preteranih estetskih zahvata kojima je potpuno promenila svoj izgled, a nakon zadnjeg zahvata gotovo je neprepoznatljiva.

Paparaci su je ovae nedelje snimili tokom šetnje Los Anđelesom s njenom frizerkom Laurom Ruđeti s kojom se modno uskladila u kombinezonu od teksasa, a zbog raspuštene dugačke plave kose izgledale su kao bliznakinje.

Novim imidžem pohvalila se i na svom Instagramu, a komentarima koje je dobila zasigurno se nije nadala.

tori speling
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ovo nije Tori Speling", "N fotošop ti ne pomaže", "Zašto izgledaš kao Kloi Kardašijan", "Ko je ovo?", "Upropastila si se", "Nju ni rođena deca ne prepoznaju", pisali su joj pratitelji koji su je zbog frizure i stajlinga zamenili za Kardašijanku, a ni ovaj put je nisu poštedeli kritika na račun njenog neprirodnog izgleda.

Tori zadnjih godina medijske stupce puni i svojim turbulentnim brakom s Dinom MekDermotom, s kojim je u braku od 2006. godine i zajedno imaju petero dece, dve ćerke i tri sina.

O njihovom razvodu prvi put se pričalo nakon što je MekDermot 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio neveran svojoj supruzi.

Speling je tada rekla da je njegova ispovest uznemirila decu koja su videla medijske napise na internetu, ali uspeli su da izglade odnos i ostali su u braku.

Shutterstock, Norm Betts / Shutterstock Editorial / Profimedia Tori Speling nekad i sad

Sada se ponovo šuška da su pred razvodom jer već dugo nisu viđeni zajedno, a Torini pratioci su primetili i da njen suprug nedostaje na fotografijama koje deli na Instagramu poslednjih meseci, kao i da ona ne nosi venčani prsten.

Poznato je i da se supružnici dugo bore s finansijskim problemima za šta je Speling rekla da je rezultat njihovih loših odluka, ali o glasinama o razvodu i daje mudro ćuti.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.

"Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina, požalila se jednom prilikom glumica.