Jedan od najbogatijih parova, u Rusiji Sandra i Andrej Meljničenko vlasnici su jedne od najluksuznijih i najlepših jahti na svetu koja je danas uplovila u splitsku luku.

U kojoj god da se luci pojavila, privlači poglede i budite uvereni - unutrašnjost je podjednako impozantna.

Jahta vredna 450 miliona evra, a koja pripada jednoj od najbogatijih ruskih porodica, danas je glavna atrakcija u Splitu s obzirom na svoju veličinu.

Porodična jahta nosi ime "A", poseduje 3 bazena i pregršt luksuznih detalja od kojih zastaje dah, od kojih je jedan stakleni krov sa pogledom na bazen. Ovu impozantnu jahtu, dizajnirao je Filipe Stark, koji je zvučno ime u svetu nautike i poznati arhitekta, a koji je dizajnirao i njihov jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine.

jahta sandre meljnicenko
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jahta je neuobčnog izgleda sa zakrivljenim jarbolima i trupom i jedna je među najvećih na svetu, a vrednost joj je vrtoglava.

Međutim, da bi sve bilo potaman, osigurala je sama Sandra, o kojoj se godinama piše kao o modnoj ikoni. Poznata je kao neko ko skuplja vrhunska umetnička dela i odeću visoke mode.

jahta sandre meljnicenko
"BLK " / The Photo One / Profimedia 

Sandra je pažljivo birala materijale i detalje, koji oslikavaju njen životni stil i na taj način dala lični pečat čitavom projektu. Posebno je interesantno, da je insistirala na prostranom garedroberu u okviru master apartmana, a koji se otvara na otisak prsta.

Čitava jahta odiše elegancijom i luksuzom i pravo je oličenje modernog i vanvremenskog stila, a takođe je otporna na bombe, kako su pisali strani mediji. Par koristi svaku slobodnu priliku da se otisne u morske dubine, a pristup jahti ima samo pet osoba.

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia, Instagram Sandra Meljničenko stil

Podsetimo, bivše srpska "Modelsice" je udajom za ruskog milijardera postala najbogatija Srpkinja, ali svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Svojevrmeno se Sandra se našla i na naslovnici ruskog izdanja magazina "Vogue", i to, ni manje ni više nego u društvu jedne od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel.

Poznato je da je velika prijateljica sa pevačicom Ninom Badrić koja na Hvaru ima kuću, a pevačica je pre dve godine podelila fotografiju sa Meljničenkovom upravo sa hrvatksog primorja, što će verovatno biti slučaj i sada.

sandra meljnicenko i nina badric
Instagram