Anastasija Ražnatović jedna je od najuticajnijih mladih zvezda na ovim prostorima. Danas je svojoj najboljoj drugarici čestitala rođendan putem Instagram Story-ja objavivši niz fotografija od početka njihovog prijateljstva.

Po fotografijama, i sa druge strane, baš iz razloga što je donekle javnost mogla da prati njeno odrastanje, jasno je da na samom početku svoje karijere nije izgledala isto kao danas.

Za njen današnji izgled, nažalost, nije zaslužna genetika već estetska korigovanja. Vidljive korekcije su na ustima i nosu, a o svojim promenama, kao i fotošopiranju slika priča javno.

kako je anastasija raznatovic izgledala pre operacija
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

O operaciji nosa i starim slikama koje kruže internetom, Ražnatovićeva je jednom prilikom otvoreno govorila i u jednoj emisiji:

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica.

Objavljivanjem skoro 10 godina starih fotografija jasan je dokaz da se Anastasija danas ne stidi svog tadašnjeg izgleda, a čak se i šali na račun kilograma pa postavlja i emotikone prasića.

U galeriji pogledajte kako je izgledala Anastasija pre:

printscreen/youtube, screenshoot/instagram Evo kako je pre izgledala Anastasija Ražnatović.