Autentični mladalački i opušteni stil najmlašeg Bekamovog sina, Kruza, vrlo je primećen na muzičkom festivalu na kom se pojavio u oversized retro šuškavcu i širokim plavim pantalonama.

Svoj urbani outfit za koji se odlučio toga dana, Kruz je upotpunio skejterskim patikama i muškom torbicom, a kratku roze frizuru, kakvu je nosio donedavno, zamenila je kratka smeđa kosa, a oduvek je bio prepoznatljivoj po tršavoj plavoj kosi, koja je bila njegov zaštiti znak.

screenshoot/instagram Ponašanje Kruza Bekama u javnosti i polugolo slikanje za časopis izaziva veliku pažnju.

Ipak, nije to bio povod zbog kog je izazvao brzo reagovanja paparaca. Zaljubljeni 16-godišnjak se na muzičkom festivalu pojavio sa svojom devojkom koja je još uvek samo misteriozna brineta sa zelenom maramom na glavi, u prevelikom duksu i cvetnoj mini suknji.

Zajednički dolazak na muzički festival prvi je Kruzov „ljubavni izlet“ u javnost, a time se pridružio svojoj starijoj braći, s čijim je ljubavnim statusima javnost već dobro upoznata.

Najstariji potmak Bekamovih, 22-godišnji Bruklin, veren je s 26-godišnjom glumicom Nikolom Pelc, a 18-godišnji Romeo je u vezi s vršnjakinjom, manekenkom Mijom Regan.

Shvativši da su meta paparaca, tinejdžeri su jedno drugom uputili poglede i šmešak, a njena reakcija govori koliko joj je ovo sve velika nepoznanica, ali izgleda da joj ipak prija.

U galeriji pogledajte njihove fotografije:

screenshoot/instagram, SplashNews.com / Splash / Profimedia Kruz Bekam sa devojkom