Mirka Vasiljević sa svojim izabranikom Vujadinom Savićem očekuje četvrto dete, a nedavno je otkrila i kada planiraju svadbu.

U početku je trudnoću vešto krila, ali nije izdržala dugo da ne podeli radosne vesti. Par već ima troje dece prvi je sin Andrej, dobili su ga 2001. godine, naredne je na svet došla ćerka Adrijana, a potom i mezimac Mihajlo.

Njen porođaj očekuje se u oktobru, a njena porodica biće bogatija za još jednu devojčicu za koju još uvek nisu smislili adekvatno ime.

Prošlu sezonu Vujadin je proveo na pozajmici u Sloveniji, pa je za ta tri meseca trebalo naći stan i deci školu, da ne govorimo koliko je korona komplikovala svaki korak. Usledilo je snimanje serije, a za bebino ime mislili smo „ima vremena“. Naravno, njih troje stalno pominju neka imena, što po junacima iz dečjih serija, što po njihovim drugaricama. Sada već shvatamo da bi trebalo da sednemo za naš „okrugli sto“ i svi damo predloge, a onda da vidimo koja se opcija svima dopada. Ako je ne bude, biće pisanje na papirićima i izvlačenje iz šešira. (smeh) Ima mnogo istine i u tvrdnji da kada ugledate bebu, ime samo nađe put do nje‒ iskreno je pričala Mirka, koja dobro zna šta je čeka i trudi se da ne paniči.

mirka vasilejvic o porodjaju
Kurir/ Damir Dervišagić 

Glumica se trenutno nalazi na Kipru i otkriva gde će se ovog puta poroditi.

S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam. U principu meni je termin početak oktobra. S obzirom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve ide mnogo brže. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve moja volja i želja, već i sudbina‒ navodi Mirka prilikom uključenja sa Kipra u "Prva" tv program.

mirka vasiljevic se ne poradja u srbiji
screenshoot/youtube 

Iako je bilo planiralo da se Mirka ovaj put porodi u Srbiji, to se ipak neće dogoditi zbog već odmakle trudnoće.

Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru u Beogradu da se malo i radi‒ objašnjava nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića koja je vidno nestrpljiva zbog porođaja.