Iako Aleksandra Jeftanović vrlo vešto skriva svoj privatni život od očiju javnosti, ponekad joj se desi da se pohvali kako lepu i skladnu porodicu ima, a onda i brak sa svojim partnerom.

Veoma mali broj ljudi zna kako izgleda njen suprug Aleksandar Švraka, inače pravnik, a ovaj put je rešila da napravi izuzetak i postavi nekoliko fotografija sa porodičnog letovanja na kom uživaju zajedno sa decom.

Naime, Saši je bio rođendan, što je bio i povod da Aleksandra podeli njihove porodične momente.
- Savršen dan! Sašin rođendan - napisala je voditeljka u opisu objave.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte njihove zajedničke fotografije:

screenshoot/instagram Muž Aleksandre Jeftanović

Podsetimo, Aleksandra je svom suprugu sudbonosno da izgovorila u septembru 2016. godine, a na venčanju je u neobičnom kombinezonu izgledala bajkovito.

U retkim prilikama kada o svom privatnom životu govori, o svom suprugu, Aleksandru, govorila je ovako:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom- rekla je jednom prilikom voditeljka u emisiji Magazin In.

Kako je nedavno istakla, njen suprug ne voli nikakav vid javnog eksponiranja.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim- istakla je voditeljka nedavno za "Alo!".

aleksandra jeftanovic
Instagram