Glumica Katarina Radivojević poslednjih dana našla se u žiži javnosti, koliko zbog nove uloge u filmu “Nečista krv – greh predaka”, toliko i zbog toga što je bila jedan od svedoka sukoba Predraga Gage Antonijevića i Dragana Bjelogrlića. Ona se u celoj priči drži po strani, a samo je u kratkoj izjavi novinarima istakla da osuđuje svaku vrstu nasilja.

Sve u svemu, javnost i dalje iščekuje epilog ovog slučaja, a vredna glumica je nastavila da radi na promociji novog filma. Mediji nikada nisu dopreli dovoljno duboku koliko bi želeli u njen privatan život, a postoje i oni kojima nije poznato da ona ima rođenu sestru Jasnu.

sestra katarine radivojevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Sestra Katarine Radivojević, Jasna već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vladislavom, a sada otkako i uspešna glumica živi i radi u Njujorku, njih dve se trude da svo svoje slobodno vremene provode zajedno.

Iako se njena sestra nikada javno ne pojavljuje, svako ko bi imao šansu da je vidi bi na prvu loptu video neverovatnu sličnost sa glumicom. Crte lica, širok osmeh, bujna kosa, samo su neke od prepoznatljivih crta bliskih sestara.

sestra katarine radivojevic
screenshoot/instagram 

Inače, njena sestra Jasna Bakić sa svojim suprugom već godinama živi u Los Anđelesu gde radi u jednom luksuznom restoranu na Beverli Hilsu, a sudeći prema fotografijama na njenom "Instagramu", hrana joj je velika strast.

Jasna i Katarina veoma su bliske, a sestra glumicu podržava u svemu što radi i veliki joj je vetar u leđa od kada je napustila porodični dom i doselila se u Njujork.

U galeriji pogledajte kako izgleda sestra slavne glumice, a u nastavku nam u anketi odgovorite da li vam sestre liče:

screenshoot/instagram Sestra Katarine Radivojević, Jasna Bakić