U jeku navoda o tome kako kontroverzni reper navodno živi na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti i tamo radi na albumu, a potom i zvanično rešio da promeni ime, pojavio se podatak zašto njegova bivša ne želi da se odrekne njegovog prezimena.

Prošlo je i nešto više od pola godine otkako su Kim Kardašijan i Kanje Vest rešili da se razvedu, a kako strani mediji prenose – uskoro zvanično bivša gospođa zadržaće reperovo prezime. Najpre zbog mališana Nort, Čikago, Sejnta i Psalma, ostaće Kardašijan Vest, kako bi se prezivala kao i oni, a kako njih promena ne bi zbunila.

Deca se prezivaju Vest, pa zašto da im se i majka tako ne preziva? – pita se insajder, a prenosi „E!News”, pa objašnjava koliko je to u stvari i najsrećnije rešenje, jer između razdvojenih strana „nema zle krvi”.

Neće da ih zbunjuje, a ostavlja taj neki okvir porodice, kao i znak da će to zauvek i biti, što im je svima svakako u interesu – dodaje.

kim kardasijan na nastupu kanje vesta
Sam Johnston/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dokaz da su ostali u dobrim odnosima, a da i planiraju da tako nastave, svakako je scena koja se dogodila na poslednjem nastupu. Naime, za vreme poslednje pesme koncerta 'No Child Left Behind' Kanjeu se na pozornici pridružila bivša supruga Kim Kardašijan. Obučena u belu Balenciaga venčanicu, s velom preko lica došetala je do repera i ubrzo su se ugasila svetla.

kim kardasijan se ne odrice prezimena vest
Shutterstock 

Podsetimo, nedavno su bivši supružnici zajedno sa decom otišli na porodični odmor u San Francisko, a očeviici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode. Da li će se par pomiriti ili sve koriste u markentiške svrhe ostaje da se vidi.