Berni Eklston (90), prošle godine dobio sina Ejsa s 46 godina mlađom Fabijanom Flosi. Javnost je bila iznenađena kada je poznati Britanac postao tata, a nedavno je uslikan kako uživa na primorju sa svojim sinom i malađon suprugom.

Naime, paparaci su Barnija uslikali dok se uspinjanjao po stenovitom tlu, pridržavao suprugu u svakom trenutku, i uživao sa sinom u letnjim igrama.

Berni je Hrvatsko primorje izabrao za prvo letovanje sa sinom. On je sa porodicom u Dubrovik stigo sa svojom jahtom "Force Blue", koju je Barni za svoj 90. rođendan, kupio od milijardera Flavija Brijatorea.

Berni Eklston, paparaco
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Brod dug 63 metra Eklston je kupio za skoro sedam miliona funti, kako bi svojoj novoj porodici priuštio bezbedna i udobna letovanja tokom pandemije koronavirusa. Zanimljivo je da je ta cena neverovatno niska, budući da je luskuzno plovilo Brijatore platio 68 miliona funti i da je to 78 jahta na svetu po veličini. Berni je brod platio po "bagatelnoj ceni" budući da je postupkom prethodno oduzet Brijatoreu i da je završio na "diskontnoj aukciji".

Jahta može da ugosti 12 gostiju, nekoliko članova posade, ima spa i velnes, teretanu, džakuzi, bioskop, ali i diskoteku.

Zbog braka sa mlađom ženom, Barni je često bio na meti negativnih komentara, pogotovo nakon što je u 90. godini postao tata po četvrti put...

Da ga komentari ne dotiču i da je zaista brižan otac i suprug, pokazao je letovanju u Hrvatskoj gde je sve vreme brinuo o svojim voljenima. Nije reagovao ni prošle godine kada su ga pojedini internet forumi "javno razapinjali" zbog njegove izjave da neće menjati sinu pelene niti ga hraniti "jer za to postoje majke".

- Radim šta je potrebno i kada je to potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to, izjavio je tada Berni, na šta ga je voditelj emisije upozorio da će se njegova izjava protumačiti kao kontroverzna.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Barni Eklston u Hrvatskoj

Inače, Barni pored sina ima i tri ćerke, šezdesetpetogodišnju Deboru, koju mu je rodila prva žena Ivi Bamford, kao i tridesetpetogodišnju Tamaru i četiri godine mlađu Petru, koje je dobio u braku s nekadašnjom manekenkom Slavicom Radić.

Tri godine posle burnog razvoda od Slavice oženio se Fabijanom i u javnosti izrazio oduševljenje zbog dolaska četvrtog deteta, svog prvog sina. Fabijana je izjavila kako je njen suprug divan otac, koji se mnogo trudi oko sina i, kako je navela, “često uskače kada je to potrebno”.

Na komentare novinara koji ga je nedavno intervjuisao kako je svoje četvrto dete dobio prekasno, milijarder je reagovao nehajno, ne uzbuđujući se previše zbog te opaske.

- Ja o tome tako ne razmišljam, rekao je sležući ramenima i dodao kako je Čarli Čaplin sina dobio u sedamdeset trećoj godini.