Kanje Vest (44) već mesecima odgađa objavljivanje desetog studijskog albuma "Donda".

Kontroverzni reper navodno živi na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti i tamo radi na albumu, a rešio je i da promeni ime.

U sklopu promocije nadolazećeg albuma Kanje organizuje zabave i koncerte na stadionu. Na poslednjem takvom događaju, reper je šokirao publiku kada se zapalio na pozornici.

Sav u plamenu prošetao je setom koji je nalikovao njegovoj porodičnoj kući u kojoj je odrastao. Njegovi zaposleni opremljeni aparatima za gašenje zaustavili su vatru na vreme.

Za vreme posljednje pesme koncerta 'No Child Left Behind' Kanjeu se na pozornici pridružila bivša supruga Kim Kardašijan (40). Obučena u belu Balenciaga venčanicu, s velom preko lica došetala je do repera i ubrzo su se ugasila svetla.

Reper i rijaliti zvezda bili su u braku šest godina i roditelji su četvero dece. Brakorazvodnu parnicu pokrenuli su u februaru ove godine, ali ostali su u dobrim odnosima, zajedno odgajaju decu i međusobno se podržavaju.

Podsetimo, reper je nedavno raskinuo vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk nakon što su su početkom juna viđeni kako provode vreme u Provansi u Francuskoj, gde su proslavili reperov rođendan.

Profimedia Kim Kardašijan i Kanje Vest

Nedavno su bivši supružnici zajedno sa decom otišli na porodični odmor u San Francisko, a očeviici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode. Da li će se par pomiriti ili sve koriste u markentiške svrhe ostaje da se vidi.