Božena Lazarević poznatija na Instagramu kao Lutak godinama unazad oduševljava mnogobrojne dame svojim modnim kombinacijama.

Lepa Hercegovka pažnju šire publike privukla je upravo atraktivnim odevnim kombinacijama i modnim ukusom u kome nema mesta za grešku, ali i luksuznim stilom života.

Božena je nedavno sa porodicom odmarala na crnogorskom primorju, a pre odlaska na odmor, u Beogradu pokrenula biznis kada je u jednom tržnom centru otvorila poslastičarnicu. 

Nakon Minhena, preslatka poslastičarnica otvorena je i u srpskoj prestonici, a samom otvaranju prisustvovale su mnogobrojne ličnosti iz javnog života, ali i njen suprug Igor, koji joj je velika podrška.

bozena lazarevic
Instagram 

Rođena Čapljinka bavila se manekenstvom u Nemačkoj kada je upoznala svog sadašnjeg muža Igora Lazarevića, koji je bavi prodajom automobila. Atraktivna crnka je u jednom intervjuu istakla kako oboje puno rade i potpuno su predani posli, jer je to jedini način da sebi priušte život kakav žele.

Zajedno su već čitavu deceniju, venčali su se u Beogradu, a sad žive u Nemačkoj i imaju troje dece - dva sina i ćerku. Nedavno su proslavili Igorev rođendan u društvu porodice i prijatelja, a Božena se slikama sa slavlja pohvalila i na svom Instagramu.

igor i bozena lazarevic
Instagram 

Zgodna Hercegovka i bogati Srbin na Instagram profilu "Lutak" imaju 200.000 pratilaca. Nose samo papreno skupe brendove i možemo slobodno reći da su balkanska verzija porodice Bekam.

Mnogima je interesantan nadimak pod kojim je Božena registrovana na Instagramu, a korak dalje je otišla kada je tako nazvala i svoje poslastičarnice. Jednom prilikom je otkrila i ko je “kriv” za ovaj nadimak.

Nadimak Lutak

"To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi.

Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove "lutko moja", on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram", objasnila je. Više fotografija popularnog para pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Božena Lutak Lazarević