Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, koji je popularnost stekao davne 2012. godine zahvaljujući hitu „Čke beogradske“, jedan je od najtraženijih repera u Srbiji i regionu.

Gazda Paja važi za repera sa najvećim brojem nastupa po Evropi na godišnjem nivou, a sada je jedan od izvođača na ovogodišnjem Music Week Festivalu, koji će se održati na Ušću.

Sada je poznati reper pričao za "Telegraf" o privatnim, ali i poslovnim planovima koji ga očekuju u budućnosti, ali i otkrio šta možemo očekivati od njega na pomenutom festivalu na Ušću.

- Što se tiče mog nastupa, to će biti jedan festivalska satnica. Neću imati igrače i igračice, ali ću imati audio-vizuelni doživljaj. Očekujte neki dobar stajling i svašta nešto - najavio je Paja, koji veoma srećan to što u poslednje vreme dominira drugačiji zvuk na domaćoj sceni.

- Meni je drago što je zadnjih godina ta urbana pop scena u porastu. Mislim da je dosta godina folk bio na prvom mestu, ali sada se sve preokrenulo. Taj naš zvuk, mejnstrim, balkanski, mora da sadrži i neke folk elemente, i treba da ima, ali da bude upakovano dobro i da bude smisleno i da ima poruku i priču - kaže izvođač, koji se osvrnuo na današnje tekstove pesama.

- Dosadni su današnji tekstovi, priča se o parama, gudrama i lakim ribama. Ne priča se na kreativan način, nego "Vidi me, ja trošim", "Vidi, ova mala ovo-ono"... Recite nešto, ima toliko stvari na Balkanu, o ljubavi, o parama... Neka porade na tome, da mu ga daju malo. Meni dosadno, slušam jedno te istu pesmu zadnjih pet godina - rekao je Pavle razočaran u tekstove pesama koji se danas slušaju.

gazda paja o jeleni karleusi
ATA Images 

Reper je pre dve godine sarađivao sa Jelenom Karleušom na pesmi „Lajk“ koju su predstavili na „MAC“ festivalu, a sada je Gazda Paja otkrio i kakva je Jelena zaista:

- Ekstra je to bilo. Jelena je stvarno profesionalan lik i kao tinejdžerka je, ima energiju. Eto, odradili smo nastup, ali nismo snimili spot zbog cele te njene situacije. Ona je tu izašla laganica. Taj stajling je ludilo, sve je bilo upakovano svetski, to mi je dalo odskočnu dasku zbog publiciteta koji je sumnjao da ja ne mogu da se bavim tim stajlom- rekao je reper, a zatim i izneo ličnije mišljenje o Karleuši:

- Jelena je lik koji je drugar. Ne mogu da glorifikujem, u smislu da je neko nedodirljivo stvorenje. Kad smo blejali u studiju, radili smo na opušten način. E, sad, ne znam baš kakva je privatno - rekao je Gazda Paja.

Paja je pre skoro godinu dana postao otac i uprkos neopisivoj ljubavi prema muzici, shvatio je da postoji nešto voljenije i bitnije, a to je svakako njegovo dete

- Ekstra je sve, nikad bolje, ide jako. Super je sin, zdrav je i prav, smeje se...

Ističe, uživa otkad se ostvario kao otac.

- Delimo odgovornost, ona 30%, a ja 70 (smeh). Ništa nije strašno, uživam u tome. Uvek sam hteo da imam sina, to je velika stvar u životu. Uživam u ulozi ćaleta. U početku ne primećuješ nešto, bebica mala. Sad kako je malo porastao, ludilo, reaguje na tvoje za*****cije i to je mnogo lepa stvar - rekao je Pavle o ulozi roditelja.

U galeriji pogledajte fotografije Gazda Paje sa ženom Vesnom i sinom:

screenshoot/instagram Gazda Paja sa ženom i sinom