Švedska glumica Alisija Vikander postala je poznata široj javnosti nakon što se pojavila u filmovima "Dankinja" i "Ex Machina", a onda je sve oduševila ulogom Lare Kroft u kojoj je uspešno zamenila Anđelinu Džoli.

Svoj privatni život uspešno krije od očiju javnosti pa se 2017. godine u strogoj tajnosti udala za kolegu glumca Majkla Fasbendera i to na Ibici.

Upoznali su se kad su glumili bračni par u filmu "Svetlo između okeana", a filmska se hemija brzo preselila i u stvarni život.

"On je jedan od najboljih glumaca s kojima sam ikad radila. Oduševilo me je i to što me znao pitati za savet iako ima daleko više glumačkog iskustva. Naravno, život nije samo posao, ali ako je to vaša velika strast lepo je ako možete s užitkom pričati o tome", rekla je jednom.

Sada ovaj par zajedno uživa na Ibici, a glumica je ponovno uslikana s detetom u naručju iako nikome nije jasno čije je dete.

alisija vikander i majkl fasbender sa bebom
SA / IMP Features / Profimedia 

Iako je dobitnica brojnih glumačkih nagrada, Alisija živi daleko od reflektora i fotografa, nije aktivna na društvenim mrežama, a nije ni, poput mnogih koleginica, imala estetske korekcije i ne objavljuje obnažene fotografije.

Ipak, ni u jednom trenutku nije bilo govora o njenoj trudnoći, a kamoli porođaju, stoga se mnogi pitaju šta se događa i da li je glumica zaista sve to krila od javnosti.