Malo ko zna da je bivša voditeljka i pevačica Ena Popov, srećno udata za biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima dve ćerke Riju i Milu.

Iako često deli njihove zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram, Enu Popov retko možemo videti u javnosti, ruku pod ruku sa svojim suprugom.

Koliko se može videti na njihovih zajedničkih fotografija, koje Ena često kači na društvenim mrežama, ljubav im cveta, a njihov život mnogi bi poželeli. Često su to fotografije sa putovanja širom sveta, ali i iz svakodnevnog života u kom se trude da vreme provode sa svojim devojčicama.

Ena i Nenad zajedno su još od 2012. godine, a svaku godišnjicu obeležavaju na poseban način, s obzirom na to da neguju svoju ljubav od prvog susreta.

U galeriji pogledaje fotografije muža Ene Popov:

screenshoot/instagram Ena Popov sa mužem

Nedavno je u uživo uključenju za Pink televiziju progovorila i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

"Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje", ispričala je Ena.

Savet kako da održite zdrav odnos, Ena je poručila parovima sledeće:

"Suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vreme, otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i devojka", dodala je.

Tokom prošle godine otkrila je kako ona i Nenad brinu o fizičkom izgledu.

"Suprug i ja uspavamo decu, pa vežbamo. Kupili smo sprave, pa tako treniramo u kući. Nama ova korona godina nije teško pala, mislim na to što smo u kući, bukvalno se ne odvajamo uopšte", rekla je ona za "Telegraf".